VERFIJND VAKWERK MET KARAKTER

HB Design levert en plaatst maatmeubelen, timmer- en schrijnwerk op maat, parket en houten terrassen. Op basis van uw verlangens, smaak en budget bepalen wij, eventueel in samenspraak met uw bouwheer of architect, de beste oplossing.U komt terecht bij de vakman waar u al zo lang naar zocht.

MAATWERK
Door het gebruik van moderne machines en een waaier aan materialen is HB Design bijzonder goed geplaatst om alle mogelijke uitvoeringen en stijlen voor uw keuken, badkamer, slaapkamer, dressing, kinderkamer of bureau tot een goed einde te brengen.

PARKET
Hb Design in uw aangewezen partner voor de plaatsing van parket. Een houten vloer blijft de beste investering in duurzaamheid, comfort en uitstraling van uw woning, appartement of kantoor. Een ruim assortiment van massief, halfmassief en laminaat van hoogstaande kwaliteit.

HOUTEN TERRAS
Niets is zo natuurlijk en warm als een houten terras. U kan bij HB Design terecht voor zowel het ontwerp, de vormgeving als de uitvoering van uw houten terras en loungehoek in verschillende hardhout soorten oa padoek, ipé, paraju, bankirai,...

 

copyright 2009 • hb-design.be • All rights reserved • Powered by 2Design